Over Biocure

Productie op klantspecificatie

Naast het op eigen initiatief ontwikkelen van producten, neemt Bio-cure ook opdrachten van andere bedrijven aan. De productontwikkeling kunt u geheel laten uitvoeren door Bio-cure of u kiest voor ontwikkeling in samenwerking. Wat de productie betreft, Bio-cure produceert volgens GMP & HACCP norm en heeft een door de nVWA (Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit ) verstrekte registratie nummer 7883. Bio-cure kan leveringen verzorgen in verschillende volumes en verpakkingen, waardoor het mogelijk is ook kleine(re) orders te accepteren. Dat is aantrekkelijk voor innovatieve-georïenteerde opdrachtgevers. Ontwikkeling, productie, afvullen en verpakken, allemaal onder één dak !

Deze flexibele aanpak is zowel van toepassing op de veterinaire en humane voedingssupplementen, als op de cosmetica.

Speciale wensen

Ook als u bijzondere wensen heeft, kan Bio-cure hieraan voldoen. Denk aan een voedingssupplement voor krachtsporters of een verzorgende shampoo met ‘Olympische geur’ die in hotels wordt aangeboden tijdens De Spelen. Op veterinair gebied kan het gaan om bijvoorbeeld een voedingssupplement met een positieve invloed op de gewrichten.

Internationaal

Hoewel in Nederland gevestigd, levert Bio-cure met name aan de buitenlandse markt. Veel afnemers in Duitsland traditioneel een land met grote belangstelling voor gezondheid en welbevinden, waarderen de producten van Bio-cure. Opvallend is ook de Amerikaanse belangstelling voor Bio-cure in kringen van topsporters. Aan de genoemde landen kunnen we onder andere toevoegen opdrachtgevers in Canada, England, Zweden, Finland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Griekenland.

Scroll naar boven